Kurs i kristen tro

Samtal om livets viktiga frågor


Alphakursen är en grundläggande kurs i kristen tro, baserat på ärliga, respektfulla och öppna samtal i en trygg grupp. Välkommen att tillsammans med andra utforska de riktigt viktiga frågorna i livet!

Vi tycker att alla ska ha möjligheten att utforska den kristna tron, ställa frågor och dela sina perspektiv. Alphakursen är ett sätt att kravlöst utforska den den kristna tron. Varje tillfälle är inriktat på olika aspekter och frågor som rör tro och är skapat för att väcka samtal. Alpha finns över hela världen, så också i Hudiksvall. Och alla är välkomna till en kurs med gemenskap, föredrag och ett gott samtal.

Nedanstående kurser är igång eller planerade just nu i Hudiksvallsområdet. Anmäl dig redan idag!

KAN DU INTE GÅ EN FYSISK ALPHAKURS?

Alpha Digital

Önskar du gå en kurs, men kanske det är för långt ifrån dig, är vid fel tidpunkt, eller inte passar dig av någon annan orsak? Då kan du anmäla dig till en Digital Alphakurs genom Alpha Norrs hemsida.

Kostnad

Den digitala Alpha kursen på zoom är gratis. Vill du gå en Alpha kurs i en kyrka nära dig, betalar du vanligtvis endast ett självkostnadspris för en måltid eller fika. Själva kursen är dock även då gratis.

%d bloggare gillar detta: