Blogg

Välkommen till Hudiksvalls kyrkor!

Ekumenisk bönevecka 2022

Den 17-23 januari välkomnar Hudiksvalls Kristna Råd till en ekumenisk bönevecka i Hudiksvall. Vi ber för vår stad och land med dess invånare och församlingar. Vi ber även för kristen enhet och utifrån SKR:s (Sveriges Kristna råds) tema för året. Underlaget har i år utformats av Kyrkornas råd i Mellanöstern (MECC) med rubriken ”En stjärnaFortsätt läsa ”Ekumenisk bönevecka 2022”

Välkommen att gå en Alphakurs i vår!

Alphakursen är en grundläggande kurs i kristen tro, baserad på ärliga, respektfulla och öppna samtal i en trygg grupp. Tillsammans med andra utforskar du kravlöst de riktigt viktiga frågorna i livet. Nu i vår börjar det nya Alphakurser i Hudiksvall! Varje kurstillfälle börjar med en enklare måltid och gemenskap, därefter ser gruppen på en Alpha-filmFortsätt läsa ”Välkommen att gå en Alphakurs i vår!”

Nu delas Boken om Hopp ut i Enånger-Njutånger!

Nu bokstavligen flyger det tusentals biblar ”Boken om hopp” in i Brogårdens kapell. Därifrån ska de sedan packas och delas ut runt om i Hälsingland! Brevlådemissionen med en camp för ungdomar är bas för detta, men de vill gärna ha hjälp, både med packning och utkörning på orten. Brevlådemissionen gör tillsammans med lokala församlingar enFortsätt läsa ”Nu delas Boken om Hopp ut i Enånger-Njutånger!”

Välkommen till digital Gökotta på Kristi Himmelsfärdsdag, 13 maj kl 08.00

Vanligen träffas alla Hudiksvalls kyrkor och församlingar på Köpmanberget för Gökotta kl 8.00 på Kristi Himmelsfärdsdagen. Som alla vet, så är det inte som vanligt i år, likväl vill vi samlas. Därför har vi löst det så att vi kommer att direktsända från Köpmanberget, där en mindre grupp samlas. Du är välkommen att delta viaFortsätt läsa ”Välkommen till digital Gökotta på Kristi Himmelsfärdsdag, 13 maj kl 08.00”


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: