Se Ekumenisk Gudstjänst 23/1-22

För dig som missade söndagens ekumeniska gudstjänst då livesändningen från Hudiksvallsbygdens församling på grund av tekniska problem, inte gick ut som den skulle, finns här möjlighet att delta i gudstjänsten i efterhand.

Söndagen, som var en del av den ekumeniska böneveckan, hade som tema: ””En stjärna i öster – vi kommer för att tillbe Kristus”. Predikan av Olle Alkholm, pastor i Missionskyrkan. Soulchildren och Teens ungdomskör sjöng.Bön av representanter från Hudiksvalls olika kyrkor. Gudstjänstledning av Björn Wiksten, Svenska kyrkan.

Filmat av: Nils-Göran Strömberg

Alternativt: Se gudstjänsten på Baptistkyrkans FB-sida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: