Nu delas Boken om Hopp ut i Enånger-Njutånger!

Nu bokstavligen flyger det tusentals biblar ”Boken om hopp” in i Brogårdens kapell. Därifrån ska de sedan packas och delas ut runt om i Hälsingland!

Brevlådemissionen med en camp för ungdomar är bas för detta, men de vill gärna ha hjälp, både med packning och utkörning på orten.

Brevlådemissionen gör tillsammans med lokala församlingar en stor satsning att dela ut en nytryckt bibel i pocketformat, med Nya testamentet, omgiven av flera personliga berättelser av mer eller mindre kända personer som berättar om sin personliga tro. Brevlådemissionen har som mål att sprida ”Boken om hopp” i hela Sverige, en satsning HKR ställt sig bakom.

I helgen var det dags för Enånger-Njutångerssborna att få boken i sina lådor! Här hjälps Svenska kyrkan tillsammans med EFS Njutånger, Brogården, samt Buränge församling i Iggesund åt att stötta utdelningen, både praktiskt och ekonomiskt. Brevlådemissionen har även ett större team som är tillresta för att hjälpa till med insatsen.

Det har därför varit full fart på Brogården de sista veckorna med packning och förberedelser! Har du frågor eller vill vara med och hjälpa till är du varmt välkommen! Kontakta EFS Brogården för mer information, tele 076-115 94 50 (Katarina) under perioden 5-11 juni.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: