Var med och dela ut Boken om Hopp i Hudiksvall!

Nu börjar utdelningen av ”Boken om Hopp” i Hudiksvall! Måndag 14/6 kl 9.15 möts alla som vill vara med och dela ut boken vid Baptistkyrkan för uppstartsträff för att sen sprida ut oss över stan och dela ut boken, under må-ti-on. På tisdag delas boken även ut i Rogsta. Anmäl ditt intresse till din pastor/kyrklige ledare. Kan du inte vara med hela tiden så var med i den omfattning du kan!

Utdelningen av Boken om Hopp är ett projekt som Brevlådemissionen driver i samarbete med församlingarna de orter utdelningarna görs, så även i Hudiksvall. Målet är att dela ut boken i hela Sverige, med start i Hälsingland. Redan har ca 45 000 ex delats ut i landskapet under juni månad. Boken innehåller Nya Testamentet och ett antal hoppingivande vittnesbörd.

En tanke på “Var med och dela ut Boken om Hopp i Hudiksvall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: