Välkommen att gå en Alphakurs i vår!

Alphakursen är en grundläggande kurs i kristen tro, baserad på ärliga, respektfulla och öppna samtal i en trygg grupp. Tillsammans med andra utforskar du kravlöst de riktigt viktiga frågorna i livet. Nu i vår börjar det nya Alphakurser i Hudiksvall!

Varje kurstillfälle börjar med en enklare måltid och gemenskap, därefter ser gruppen på en Alpha-film tillsammans och samtalar sen kring det tema som tagits upp i filmen. Det brukar bli härliga härliga gäng med människor med olika bakgrunder, som kommer nära varandra i en varm och glad gemenskap.

– Välkommen du också!

Läs mer och anmäl dig här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: