Alpha – Introduktionskurs i kristen tro

Vi tycker att alla ska ha möjligheten att utforska den kristna tron, ställa frågor och dela sina perspektiv. Alphakursen är ett sätt att kravlöst utforska den den kristna tron. Varje tillfälle är inriktat på olika aspekter och frågor som rör tro och är skapat för att väcka samtal. Alpha finns över hela världen, så också i Hudiksvall. Och alla är välkomna till en kurs med gemenskap, föredrag och ett gott samtal.

Vi tycker att alla ska ha möjligheten att utforska den kristna tron, ställa frågor och dela sina perspektiv. Alphakursen är ett sätt att kravlöst utforska den den kristna tron. Varje tillfälle är inriktat på olika aspekter och frågor som rör tro och är skapat för att väcka samtal. Alpha finns över hela världen, så också i Hudiksvall. Och alla är välkomna till en kurs med gemenskap, föredrag och ett gott samtal.

Nedanstående kurser är igång eller planerade just nu i Hudiksvallsområdet. Anmäl dig redan idag!

  • Hudiksvalls Baptistkyrka, Alphakurs pågår t o m – anmälan 0737 26 51 85 (för dig som vill smaka på något tillfälle inför hösten)
  • Hudiksvalls Baptistkyrka, uppstart ti 31 aug – anmälan 0737 26 51 85

KAN DU INTE GÅ EN FYSISK ALPHAKURS?

Alpha Digital

Önskar du gå en kurs, men kanske det är för långt ifrån dig, är vid fel tidpunkt, eller inte passar dig av någon annan orsak? Då kan du anmäla dig till en Digital Alphakurs genom Alpha Norrs hemsida.

Kostnad

Den digitala Alpha kursen på zoom är gratis. Vill du gå en Alpha kurs i en kyrka nära dig, betalar du vanligtvis endast ett självkostnadspris för en måltid eller fika. Själva kursen är dock även då gratis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: