Nu finns Boken om Hopp i Hudiksvalls brevlådor!

I mitten av juni 2021 har Hudiksvalls Kristna Råd (dvs alla kyrkor och församlingar i Hudiksvall med omnejd) – likt ett stort antal församlingar i mittsverige – delat ut ”Boken om HOPP”. Boken handlar om att inte ge upp – hur tufft livet än kan vara. Den innehåller bibelns Nya Testamente, samt ett antal vittnesbörd av personer som upplevt Guds förvandlande kraft i sina liv. Det är en bok med ett buskap som ger hopp för både nuet och framtiden! Besök gärna Boken om Hopps hemsida för att ta reda på mer. Du är också välkommen att kontakta och besöka de olika kyrkorna i Hudiksvall under sommaren och/eller att anmäla dig till en Alphakurs; en introduktionskurs i kristen tro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: